Μπισκοτα Σοκολατας

Το έχετε νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα;

Αυτό που ξέρετε ακριβώς τι θέλετε… ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Αλλά όσο και να ψάξετε, σε όποιο κατάστημα και εάν μπείτε, όσες φορές και εάν ρωτήσετε το Google, όποιο βιβλίο μαγειρικής και εάν ανοίξετε, απλά δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Είναι μια τρέλα! Να ξέρει κανείς ακριβώς τι θέλει και να μην μπορεί να το αποκτήσει!

Προσωπικά έχω συνέχεια αυτό το πρόβλημα, είτε πρόκειται για το τέλειο φόρεμα για μια εκδήλωση είτε απλά για ένα νέο νόστιμο πιάτο.

Η αναζήτηση της τέλειας σοκολάτας είναι ένα από αυτά τα θέματα. Μία σοκολάτα ούτε πολύ γλυκιά ούτε πολύ πικρή. Μία σοκολάτα υγιεινή αλλά χωρίς να χάνει νοστιμιά ή να έχει τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Μία σοκολάτα που να λιώνει στο στόμα, και να σε αφήνει με τη λαχτάρα για μία ακόμα μικρή μπουκιά.

Ύστερα από συνεχείς και πολλές αναζητήσεις ανακάλυψα την ιστοσελίδα living healthy with chocolate.

Υγιεινές συνταγές;

Και σοκολάτα;

Νομίζω ότι βρήκα τον παράδεισο!

Chocolate_2

Σας προτρέπω να ρίξετε μία ματιά στις υπόλοιπες συνταγές αλλά δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτή τη συνταγή για σοκολατένια μπισκότα. Παρασκευάζονται εύκολα και είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα… Απόλυτα σοκολατένια, απολαυστικά τραγανά, με εξωτική καρύδα, υγιεινά συστατικά, χωρίς ζάχαρη και πάνω απ’ όλα απίστευτα εθιστικά.

Choholate

 

Μπισκοτα Σοκολατας
 
Συστατικά
  • 2,5 κ.σ. βούτυρο κακάο
  • ⅓ φλιτζάνι σταγόνες μαύρης σοκολάτας
  • 3,5 κ.σ. άγλυκο κακάο σε σκόνη
  • 1 κ.σ. λάδι καρύδας, λιωμένο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 4 κ.σ. φυστικοβούτυρο
  • 0,5 φλιτζάνι κάσιους
  • 0,5 φλιτζάνι τριμμένη καρύδα
Εκτέλεση
  1. Λιώστε το βούτυρο κακάο και τις σταγόνες σοκολάτας σε μπεν μαρί.
  2. Ανακατέψτε με σύρμα το κακάο, το λάδι καρύδας, το μέλι και το φυστικοβούτυρο.
  3. Ψιλοκόψτε τα κάσιους σε ένα πολυμίξερ και προσθέστε τα στο μείγμα με τη σοκολάτα μαζί με την τριμμένη καρύδα και αναμείξτε τα υλικά.
  4. Βάλτε μία κουταλιά της σούπας του μείγματος σε ένα πιάτο ή ταψάκι που έχετε στρώσει με λαδόκολλα και επαναλάβετε με όλο το μείγμα μέχρι να έχετε 20 μπισκοτάκια. Βάλτε στο ψυγείο μέχρι να σκληρύνουν.
  5. Διατηρούνται στο ψυγείο.

Εάν φτιάξετε αυτή τη συνταγή, βγάλτε μία φωτογραφία και προσθέστε το hashtag #STAVROULACOOKING. Θα χαρώ πολύ να δω τις δημιουργίες σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Βαθμολογήστε Αυτή τη Συνταγή:  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.