Υγιεινα “Doughnuts”

Ναι υπάρχει λόγος που η λέξη “doughnuts” είναι σε εισαγωγικά. Είναι παραπλανητικό… Μπορεί να φαίνονται σαν κλασσικά και λαχταριστά doughnuts, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ υγιεινό…

Ροδάκινα!!!

Peach Doughnuts_4

Έχετε ακούσει την έκφραση ότι πρώτα τρώμε με τα μάτια; Είναι πολύ σημαντικό αυτό που βλέπουμε στο πιάτο μας να είναι όμορφο και λαχταριστό. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία και voila! Ακόμα και τα ροδάκινα μπορούν να μεταμορφωθούν!

Η διαδικασία είναι απλή:

Κόψτε τα ροδάκινα στη μέση, βγάλτε το κουκούτσι και στη συνέχεια κόψτε σε ροδέλες. Στο κέντρο κάθε φέτας κόψτε μία τρύπα. Βάλτε τις φέτες σε λαδόκολλα και στη συνέχεια τοποθετήστε στην κατάψυξη για 15 λεπτάκια. Οι παγωμένες φέτες θα βοηθήσουν να κολλήσει το γιαούρτι καλύτερα.

Peach Doughnuts_1

Τώρα ανακατέψτε γιαούρτι με μέλι και βουτήξτε τις φέτες μέσα στο μείγμα. Ξανατοποθετήστε στη λαδόκολλα και βάλτε από πάνω ό,τι τραβάει η ορεξή σας! Μπορεί να είναι τρούφα, κανέλλα, ξηρούς καρπούς, βρώμη κλπ. Βάλτε ξανά στην κατάψυξη και σε 20 λεπτάκια θα μπορέσετε να τα καταναλώσετε!

Peach Doughnuts_2Peach Doughnuts_3

Τα υγιεινα “doughnuts” ροδάκινου μπορούν να καταναλωθούν σαν σνακ και να ικανοποιήσουν την ανάγκη μας για κάτι γλυκό, δροσερό και υγιεινό. Εάν δεν καταναλωθούν την ίδια μέρα καλό θα ήταν να τα βγάλετε από την κατάψυξη για 5-10 λεπτάκια πρωτού τα καταναλώσετε ώστε να μπορείτε να τα δαγκώσετε πιο εύκολα.

Εάν φτιάξετε αυτή τη συνταγή, βγάλτε μία φωτογραφία και προσθέστε το hashtag #STAVROULACOOKING. Θα χαρώ πολύ να δω τις δημιουργίες σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *