6 Απλες Ιδεες Για Χριστουγεννιατικα Δωρακια

χριστουγεννιατικα δωρακια

Καλό μήνα σε όλους!

Έχουν μείνει μερικές μόνο βδομάδες για τα Χριστούγεννα… Και για κάποιον λόγο αυτές οι βδομάδες πάντα μου φαίνεται ότι περνούν τόσο γρήγορα! Αυτό που με απασχολεί πάντα, αφού συνειδητοποιήσω ότι μπήκε ο Δεκέμβρης, είναι το φαγητά θα μαγειρέψω και τι δωράκια θα κάνω.

Νομίζω πάνω κάτω όλοι τα σκεφτόμαστε αυτά… Αλλά τι γίνεται όταν θέλουμε τα δωράκια μας να είναι οικονομικά αλλά και ξεχωριστά; Σε αυτήν την περίπτωση θέλει λίγη προετοιμασία το θέμα του δώρου…

Ένα δώρο το οποίο το έχετε φτιάξει μόνοι σας αποκτά άλλη αξία και είναι κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί και θα συζητηθεί και τα επόμενα χρόνια.

6 Απλες Ιδεες Για Χριστουγεννιατικα Δωρακια

Εκχύλισμα Βανίλιας: Ένα σπιτικό εκχύλισμα θέλει περίπου 6-8 βδομάδες να γίνει, αλλά μπορείτε να προσθέσετε στο βάζο ένα ταμπελάκι που να αναγράφει την ημερομηνία που θα είναι έτοιμο για χρήση.

Vanilla_extract_1

Μεξικάνικο Μείγμα Μπαχαρικών: Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το δωράκι σε ένα καλάθι μαζί με μία ξύλινη κουτάλα, ένα σετ κυπελάκια μεζούρες και ένα βιβλίο μαγιερικής.

mex_2.2

Σπιτικό Φυστικοβούτυρο: Ότι πρέπει για τους λάτρεις του φυστικοβούτυρου και μπορείτε να το φτιάξετε μόνο με 4 υλικά.

Peanutbutter_5

Τραγανή Γκρανόλα: Βάλτε τη γκρανόλα σε βαζάκια με καπάκι και μία ωραία ετικέτα. Για πιο σοκολατένια έκδοση δοκιμάστε αυτή την εύκολη γκρανόλα. Διπλασιάστε όμως τη συνταγή για να έχετε και για εσάς. Ναι, είναι τόσο νόστιμο!

granola_4

Στολίδια Κανέλας: Ένα πολύ απλό και όμορφο στολίδι που μπορείτε να το δέσετε πάνω στα χριστουγεννιατικα δώρα σας ή να αποτελέσουν και τα ίδια μικρά δωράκια

Χριστουγεννιατικα στολίδια κανελας

Τρουφάκια: Μπορείτε να τα βάλετε σε κουτάκια και να τα δώσετε στους καλεσμένους σας καθώς θα φεύγουν για να έχουν για το πρωινό τους την επόμενη μέρα. Οι μπουκιές κέικ καρότου είναι ότι πρέπει καθώς περιέχουν όλα τα χριστουγενιάτικα αρώματα αλλά εξίσου ωραία είναι και οι μπουκιές ενέργειας με φυστικοβούτυρο και μέλι.

carrot cake bites

Εάν φτιάξετε αυτή τη συνταγή, βγάλτε μία φωτογραφία και προσθέστε το hashtag #STAVROULACOOKING. Θα χαρώ πολύ να δω τις δημιουργίες σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.