Ευκολο Ντιπ για Φρουτα με 3 Υλικα

ντιπ για φρουτα

Θεωρώ ότι όλοι μας (και βάζω τον εαυτό μου μέσα) έχουμε περάσει περιόδους όπου αμελούμε να φάμε φρούτα. Δεν είναι ότι δεν θέλω να τα φάω, αλλά μερικές φορές απλά παρασύρομαι από τους ρυθμούς της ζωής… Υπάρχουν μέρες για παράδειγμα που μπορεί να φύγω τόσο βιαστικά από το σπίτι και να ξεχάσω τη μπανάνα μου πάνω στο τραπεζάκι. Ή να βιάζομαι και να μην προλαβαίνω να πλύνω και να τεμαχίσω τα φρούτα για να τα πάρω μαζί μου. Για αυτό το λόγο, έχω βάλει στόχο να τρώω τα φρούτα μου για βραδινό, χωρίς διακαιολογίες!

Τα φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, γνωστά ως μικροθρεπτικά συστατικά. Αυτές οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία βοηθούν τον οργανισμό να είναι υγιής και χαρούμενος! Και όση περισσότερη ποικιλία υπάρχει στα φρούτα που επιλέγουμε να τρώμε, τόση μεγαλύτερη ποικιλία μικροθρεπτικών συστατικών δίνουμε στον οργανισμό μας!

Όση ποικιλία και να προσπαθήσουμε να έχουμε όμως στα φρούτα μας, ο χειμώνας είναι περιορισμένος στις επιλογές μας. Αχλάδια, μανταρίνια, μήλα, πορτοκάλια, μπανάνες είναι από τα λίγα φρούτα που συναντάμε τους χειμερινούς μήνες. Η σημερινή συνταγή έρχεται να δώσει μία πιο ενδιαφέρουσα νότα σε αυτά τα φρούτα!

Ο συνδυασμός γιαούρτι με μέλι είναι γνωστός σε όλους. Τι γίνεται όμως εάν προσθέσουμε και λίγο φυστικοβούτυρο; Τότε έχουμε ένα υπέροχο μείγμα για τα φρουτάκια μας! Ο συγκεκριμένος συνδυασμός αυτού του ντιπ με τα φρούτα αυξάνει ακόμα περισσότερο τα θρεπτικά συστατικά του γεύματός μας. Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε την ημέρα σας. Αλλά είναι κατάλληλο ακόμα και για ένα ενδιάμεσο σνακ, ιδίως εάν κάποιος γυμνάζεται καθώς το γιαούρτι με το φυστικοβούτυρο θα προσφέρουν πρωτεΐνη στο γεύμα. Α, και να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι θα το λατρέψουν και τα παιδιά σας!

Τη συνταγή θα τη βρείτε στη σελίδα του περιοδικού Shape.gr (πατήστε στο link). Τους ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία!

5.0 from 1 reviews
Ευκολο Ντιπ για Φρουτα
 
Συγγραφέας:
Μερίδες: 4-6
Συστατικά
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • ⅓ - ½ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο (ή ταχίνι)
  • 2 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
  1. Τη συνταγή θα τη βρείτε στη σελίδα του περιοδικού Shape.gr (πατήστε στο link).
Σημειώσεις
Ανά μερίδα (2 κ.σ.):

 

 

Εάν φτιάξετε αυτή τη συνταγή, βγάλτε μία φωτογραφία και προσθέστε το hashtag #STAVROULACOOKING. Θα χαρώ πολύ να δω τις δημιουργίες σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Βαθμολογήστε Αυτή τη Συνταγή:  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.